fbpx

El laboratori de reproducció assistida: el cor de qualsevol clínica de fertilitat

En una clínica de fertilitat, el laboratori de reproducció d’assistida és la peça clau per a l’èxit de qualsevol tipus de tractament d’infertilitat. Per això, avui us explicarem com i per què és important tenir un laboratori en excel·lents condicions de qualitat. Descobreix-ho tot seguit.

El Laboratori de Reproducció és el cor de la Clínica de Fertilitat, on realitzem una gran varietat de procediments de reproducció assistida, que inclouen des de la preparació de gàmetes, com a oòcits i espermatozoides, a la congelació dels mateixos, la fecundació in vitro, el cultiu d’embrions i la transferència i/o congelació d’aquests, entre d’altres coses. Atès que el laboratori té un paper important en el tractament de la infertilitat, ha de rebre la mateixa atenció que qualsevol altra àrea important de la clínica. Aquest entorn de vegades pot passar desapercebut i afectar profundament els tractaments de fertilitat, per la qual cosa és important identificar-se amb un laboratori especialitzat excel·lent.

Personal altament qualificat

Com bé sabem a Conceptum Fertilitat, l’èxit del laboratori de reproducció assistida recau, majoritàriament, a un personal altament qualificat per a aquesta tasca. Es requereixen professionals de la salut reproductiva com els embriòlegs clínics i tècnics superiors de laboratori amb gran experiència per al maneig d’aquestes mostres. A més, el personal d’un laboratori de reproducció assistida també s’ha de comprometre amb el desenvolupament continu i mantenir-se al corrent dels últims avenços científics al camp. És per això que els nostres embriòlegs, cada any, assisteixen a congressos especialitzats en el camp de l’embriologia, la medicina i la salut reproductiva, per continuar creixent i oferir als nostres pacients les millors tècniques d’avantguarda fins ara.

Protocols i procediments actualitzats

Un altre punt summament important és que el laboratori compti amb protocols actualitzats i avalats per investigacions científiques publicades que en garanteixin el bon funcionament. La manera com es manipula, desenvolupa i emmagatzema una mostra té un impacte significatiu en el desenvolupament fetal. A més, cal fomentar la recerca al mateix laboratori i l’aprenentatge dels darrers avenços per millorar els processos.

El nostre director de laboratori i embriòleg sènior, Enric Güell, compta amb una gran varietat d’estudis i articles científics presentats a diferents congressos i esdeveniments del sector, que avalen la qualitat i posen Conceptum Fertilitat a la llista de centres de fertilitat d’avantguarda a Espanya .

Equips i instal·lacions excel·lents

És important que el laboratori compti amb equips biomèdics altament especialitzats i avançats. Un entorn ben equipat inclou microscopis potents, incubadores modernes amb sistema time-lapse, gabinets personalitzats, etc. Garantim els millors resultats i satisfacció a cada procés. A més, un sistema d’aire d’alta qualitat ajuda a mantenir un ambient net i fresc. Atès que és un entorn especialitzat, és important que funcioni correctament i que estigui regulat pel programa de control de qualitat vigent.

Seguretat

És crucial la seguretat i la traçabilitat de les mostres. Una de les preocupacions principals dels pacients que reben tractaments de fertilitat és assegurar-se que les mostres els pertanyin i estiguin lliures d’errors. Per això, comptem amb un registre automatitzat de tots els procediments i mostres del laboratori, per tal de donar tranquil·litat i seguretat a totes les nostres pacients. Això no obstant, aquests sistemes de seguiment no només garanteixen la seguretat dels pacients, sinó també la seguretat del personal del laboratori.

Tots aquests punts són essencials per comprendre la importància i les complexitats d’un laboratori de reproducció assistida per tal de seleccionar un laboratori excel·lent i així augmentar-ne les possibilitats d’èxit en els tractaments reproductius.

Per què escollir Conceptum Fertilitat com a centre de referència

És molt senzill. Et garantim un tracte familiar, transparent i proper, amb acompanyament les 24 hores, sense sorpreses al teu pressupost. A més, comptem amb les tècniques de laboratori més avançades i clínica pròpia, per això tu poses la il·lusió, nosaltres ens ocupem d’acompanyar-te durant tot el tractament. I recorda: primera visita gratuïta, perquè ens puguis conèixer personalment i aclarir els teus dubtes. Contacta’ns, t’esperem!

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita