fbpx

Benvinguts
a la vida!

La reproducció assistida més humana.

*Ara també en línia

La teva Oportunitat De Ser Mare!

Smiling young couple sitting together at a table at home cradling their newborn baby daughter

Amb Ell

Ara és el moment de realitzar els vostres propòsits.

Young mother and her little daughter having breakfast together

Amb mi

El que es desitja amb molta intensitat, es pot aconseguir.

Same Sex Female Couple With Baby Daughter In Sling Opening Front Door Of Home

Amb Ella

Juntes aconseguirem que el vostre somni es faci realitat. 

preserva la teva fertilitat

T'oferim

Tracte Familiar

Som ginecòlegs especialistes en fertilitat i us ajudarem amb un tracte familiar, un llenguatge senzill i tot el rigor mèdic.

Clínica Pròpia

Tu poses la il·lusió, nosaltres ens ocupem d’acompanyar-te durant tot el tractament. La majoria de proves i tractaments les podem realitzar sense sortir de la nostra clínica.

Acompanyament

La nostra missió és el teu benestar i informar-te amb tot detall durant el tractament a través del telèfon de consulta personal les 24 hores.

Visita Gratuïta

La teva il·lusió del primer dia al costat del nostre compromís. Vine a conèixer-nos personalment a la teva primera visita gratuïta i elimina els teus dubtes.

Tècniques Capdavanteres

A Conceptum Fertilitat trobaràs la millor combinació. Un tracte pròxim i les tècniques més avançades aplicades a la reproducció assistida.

Sense Sorpreses

Els millors preus per al tractament que millor s’ajusti a les teves necessitats, sense sorpreses i amb un finançament de 12 mesos sense interessos.

Les Tècniques més Innovadores

Resultats

Tecnologia i experiència per als millors resultats i aconseguir l’èxit.

Vocació, compromís i dedicació al servei d’un sol resultat: complir el teu somni de ser mare.
La nostra història única com a centre de reproducció assistida i les nostres instal·lacions ofereixen les millors oportunitats d’èxit.

0
Anys d'Experiència
0 %
Èxit En La Taxa d'Embaràs

CONCEPTUM TEAM

Una Família d'Especialistes

5/5

Opinions

Testimonis

Tecnologia i experiència per als millors resultats d'èxit.

Vocació, compromís i dedicació al servei d’un sol resultat: aconseguir el teu somni de ser mare.
La nostra història única com a centre de reproducció assistida i les nostres instal·lacions ofereixen les millors oportunitats d’èxit.

M. L. 37 años

Estoy en un proceso de reproducción asistida. En Conceptum Fertilidad hemos encontrado un trato muy cercano y humano. Saben bien que se trata de un tema emocionalmente complicado, y la empatía e involucración por parte de todo el equipo está a la altura de las circunstancias. No esperaba sentirme tan cómoda durante todo el proceso, y he tenido una gran complicidad con la Dra. Ibarz.

María José Mogollón. Maestra, 40 años

Durante todo el tratamiento en Conceptum Fertilidad he recibido un trato del equipo médico muy cercano, humano y personalizado, y ello me ha hecho sentir muy acompañada. Después de saber que estaba embarazada, recibí un abrazo tan afectivo por parte de la doctora en la primera consulta, transmitiéndome su alegría por el resultado, que guardo ese recuerdo tan emotivo con mucho cariño.

L. C. Funcionaria, 34 años

En Conceptum Fertilidad me han ayudado a quedarme embarazada mediante un procedimiento de FIV ICSI. Han resuelto mi problema de fertilidad con un trato excepcional. Me ha sorprendido gratamente la simpatía y cercanía de todo el equipo, sentirme protegida en un momento en que era vulnerable. Y por supuesto quedarme embarazada a la primera FIV. Además ¡mi embarazo ha sido durante el coronavirus!

Cecilia Gallarín. Enfermera, 36 años

Me han ayudado a quedarme embarazada. Me han ayudado a resolver lo que parecía imposible, y con un trato excelente. Algo que no me esperaba: poder conseguir el embarazo. Al principio el tratamiento no funcionó y cuando finalmente lo hizo ¡me quedé embarazada de mellizos!

FAQ

Preguntes Freqüents

L’esterilitat és la impossibilitat d’aconseguir una gestació. Parlem d’esterilitat quan una parella heterosexual no aconsegueix concebre, després de mantenir relacions sexuals desprotegides amb una alta freqüència durant un any.

Quan parlem d’esterilitat normalment ens referim en un estat subfèrtil, és a dir, a tenir una probabilitat de concebre disminuïda per alguna causa coneguda o no. Una persona seria estèril en el cas de no produir cèl·lules reproductores (òvuls o espermatozoides) per múltiples malalties o de no tenir úter. Per qualsevol dels casos anteriors, existeixen tractaments eficaços, només cal fer el pas i preguntar.

Tradicionalment es considera que existeix un problema de fertilitat quan una parella porta un any mantenint relacions sexuals desprotegides i no ha aconseguit l’embaràs. Aquest seria el moment de consultar, si ens referim a les parelles en general. Però actualment estem retardant molt la decisió de ser pares i aquesta definició comença a quedar desfasada.

Avui sabem que a mesura que avança l’edat, existeix una pèrdua de la quantitat i qualitat de les cèl·lules que originen la vida (òvuls) i la probabilitat de concebre disminueix de manera dramàtica a partir dels 38-40 anys. Així doncs, l’edat dels progenitors serà el factor que determinarà si consultem abans i iniciem els estudis i tractaments més precoçment.

Existeixen múltiples i variades causes que poden associar-se entre si. Com per exemple, una baixa qualitat del semen, una edat avançada, problemes relacionats amb l’ovulació, l’existència d’una malaltia de transmissió sexual (Clamídia, Gonococ…), tòxics ambientals (tabac, contaminació atmosfèrica…), tractaments mèdics per altres patologies, patologies metabòliques (diabetis, alteracions de les tiroides…).

Les causes semblen repartir-se de manera uniforme entre homes i dones, i existeix un percentatge bastant alt de casos en els quals no existeix causa aparent quan s’ha acabat l’estudi de fertilitat.

L’estudi d’esterilitat comprèn una sèrie de proves per a aclarir quina és la causa d’aquesta situació. D’inici, caldria fer una anàlisi de la qualitat del semen. Aquesta és la prova bàsica per a conèixer l’estat del factor masculí. Un resultat normal ens farà pensar en altres motius d’esterilitat que continuarem buscant.

Davant un resultat de baixa qualitat aconsellarem una visita amb el nostre andròleg (especialista en fertilitat masculina) per a fer una bona valoració de l’estat de salut de l’home i de si existeix un tractament que pugui revertir la situació.

L’estudi bàsic del factor femení comprèn: una entrevista de com és el cicle menstrual i antecedents mèdics, una analítica completa que estudio la reserva d’òvuls que té l’ovari, un estudi radiològic per a veure la integritat de les trompes de Fal·lopi que es coneix com a histerosalpingosonografia i una ecografia ginecològica. Només la histerosalpingosonografia podríem dir que resulta molesta i fins i tot dolorosa en alguns casos però és de curta durada i es tolera bé.

Sempre tenim a les nostres mans millorar el nostre estat de salut, i la nostra fertilitat no és una excepció. Caldrà repassar quins són els nostres hàbits de vida bàsics: alimentació, exercici físic, hàbits tòxics i tòxics ambientals, estrès. Com més aportació vitamínica i d’àcids grassos essencials millor. La ingesta baixa en àcids grassos saturats i sucres millora el metabolisme de l’organisme en general. Si això s’associa amb la pràctica d’un exercici físic moderat, regular i aeròbic el benefici és molt major.

Fem treballar la circulació sanguínia i millorem l’oxigenació dels òrgans i la seva funció. També hem d’analitzar els hàbits tòxics (tabaquisme, alcohol, drogues…) i esforçar-nos a abandonar-los, ja que contraresten tot el que guanyem amb la dieta i exercici. Els tòxics ambientals comencen a estar molt descrits i s’ha parlat en els últims cursos als quals hem pogut assistir. Aquests són més difícils d’evitar perquè depenen en gran manera de l’àrea geogràfica on residim.

Els problemes per a concebre també poden ser secundaris a nivells d’estrès i angoixa alts i alhora poden generar estats d’ansietat intensos que repercuteixen negativament en aconseguir l’embaràs tan desitjat. Caldrà identificar els aspectes de la vida que més ens estressen i si no es poden canviar, intentarem prendre’ls d’una altra manera, canviarem la nostra percepció. També incorporarem aquelles activitats que ens ajudin més a relaxar-nos.

És important que durant el període que busquem embaràs no ens oblidem de viure i continuar gaudint de les coses perquè l’estat més feliç possible sempre ens ajudarà a aconseguir el nostre objectiu: ser pares.

No, en absolut. Es tracta d’un tractament hormonal a dosis altes durant un període curt de temps. El tipus d’hormones utilitzada es denominen gonadotropines i s’encarreguen d’animar a l’ovari a produir un major nombre d’òvuls.

Una cosa semblant passa quan les dones entrem a la perimenopausia. En aquest període, els nostres ovaris comencen a esgotar la seva reserva d’òvuls i la glàndula encarregada d’animar a l’ovari a treballar comença a produir un nivell de gonadotropines més alt per a compensar la falta d’activitat de l’ovari.

La immensa majoria de les dones no presenten símptomes relacionats i les que ho fan són lleus com: mal de cap, sensació d’inflor, retenció de líquid, canvis d’humor. Tots ells cessen quan el tractament finalitza.

La immensa majoria de les dones no presenten símptomes relacionats amb el tractament i les que el fan són lleus com: mal de cap, sensació d’inflor, retenció de líquid, canvis d’humor. Tots ells cessen quan el tractament finalitza. Tampoc està descrita cap relació de causa efecte dels tractaments de fertilitat amb cap malaltia.

No. Si parlem de les inseminacions artificials, es tracta d’un tractament senzill que no comporta cap procediment dolorós. Si parlem de la fecundació in vitro, existeix un procediment que és la recollida dels òvuls que es fa sota anestèsia i es tolera molt bé. Sense dolor durant el procediment i en el cas que la producció d’òvuls hagi estat molt alta, es podria notar una molèstia semblant a una regla el mateix dia de l’extracció d’aquests.

Els tractaments de fertilitat poden iniciar-se cada mes. En una FIV, la medicació s’administra durant entre 8 i 12 dies, després ja s’extreuen els òvuls i fecunden. Entre 3 i 5 dies després els embrions resultants seran transferits a l’úter i 10-12 dies després sabem si estàs embarassada. En total en un mes podem saber si estàs o no embarassada.

Per a ser mare, des d’un punt de vista mèdic, cal tenir un bon estat de salut general. Haurem de descartar malalties cròniques que puguin augmentar el risc de sofrir complicacions durant l’embaràs tant per la mare com pel fetus (hipertensió, diabetis…).

D’altra banda, la probabilitat d’embarassar-se va disminuint clarament a partir dels 38 anys perquè la qualitat dels òvuls va empitjorant. Normalment necessitarem tractaments més complexos per a aconseguir l’èxit, com estudiar els cromosomes dels embrions (per a evitar avortaments…). Avui dia veuràs que hi ha moltes dones entre 40-50 anys que han aconseguit ser mares mitjançant la donació d’òvuls, i aquest és un recurs molt eficaç quan no és possible aconseguir-lo amb els òvuls propis.

Calculadora d'ovulació

Calcula els teus dies fèrtils

Durada del cicle menstrual en dies:

 
 

Primer dia del darrer període:

*Ara també en línia

CONTACTE

El teu somni està més a prop

Demana la teva cita

977 321 511

601 904 949

conceptum@conceptum.es

Visita'ns

Conceptum Reus · Passeig Sunyer, 49 · 43202 Reus

Conceptum Tarragona · Rambla Nova, 78 · 43003 Tarragona

QUALITAT AVALADA i CERTIFICADA

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita