fbpx

Objecte i acceptació

El present avís legal regula l’ús del nostre lloc web, de què és titular CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. . La navegació pel lloc web de CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. atribueix la condició d’usuari de la mateixa i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal, que poden patir modificacions. Vostè s’obliga a fer un ús correcte de la pàgina web de conformitat amb les lleis, la bona fe, l’ordre públic, els usos del trànsit i el present Avís Legal. El vostè respondrà davant CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. o davant de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que poguessin causar a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació.

Identificació i comunicacions

CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. , en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, l’informa que:

Per comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte especificats en la política de privacitat.

Totes les notificacions i comunicacions que realitzi amb CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. es consideraran eficaços, a tots els efectes, sempre que es realitzin pels mitjans especificats anteriorment.

Condicions d’accés i utilització

El lloc web i els seus serveis són d’accés lliure, no obstant això, Conceptum SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. condiciona la utilització d’alguns dels serveis oferts a la seva web al previ ompliment del corresponent formulari.

Vostè garanteix l’autenticitat i actualitat de totes aquelles dades que comuniqui a CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L.  i serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi.

Vostè es compromet expressament a fer un ús adequat dels continguts i serveis de CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. . i a no emprar-los per, entre d’altres:

Tots els continguts del lloc web, com ara textos, fotografies, gràfics, imatges, icones, tecnologia, programari, així com el seu disseny gràfic i codis font, constitueixen una obra la propietat pertany a CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. sense que puguin entendre com cedits cap dels drets d’explotació sobre els mateixos més enllà de l’estrictament necessari per al correcte ús del web.

En definitiva, vostè que accedeix a aquest lloc web, pot visualitzar els continguts i efectuar, si escau, còpies privades autoritzades sempre que els elements reproduïts no siguin cedits posteriorment a tercers, ni s’instal·lin a servidors connectats a xarxes, ni siguin objecte de cap mena d’explotació.

Així mateix, totes les marques, noms comercials o signes distintius de qualsevol classe que apareixen al lloc web són propietat de CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. , sense que pugui entendre que l’ús o accés a la mateixa li atribueixi cap dret sobre aquests.

La distribució, modificació, cessió o comunicació pública dels continguts i qualsevol altre acte que no hagi estat expressament autoritzat pel titular dels drets d’explotació queden prohibits.

L’establiment d’un enllaç no implica en cap cas l’existència de relacions entre CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. i el propietari de la pàgina web en la qual s’estableixi, ni l’acceptació i aprovació per part de CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. dels seus continguts o serveis. Aquelles persones que es proposin establir un enllaç prèviament hauran de sol·licitar autorització per escrit a CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L.. En tot cas, l’enllaç únicament permetrà l’accés a la pàgina d’inici del nostre lloc web, així mateix haurà d’abstenir de dur a terme manifestacions o indicacions falses, inexactes o incorrectes sobre CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L., o incloure continguts il·lícits, contraris als bons costums ia l’ordre públic.

CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. no es responsabilitza de l’ús que cada usuari li doni als materials posats a disposició en aquest lloc web ni de les actuacions que realitzi d’acord amb els mateixos.

Exclusió de garanties i de responsabilitat

CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. exclou, fins on permet l’ordenament jurídic, qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa derivats de:

Així mateix, CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. declina qualsevol responsabilitat respecte a la informació que es trobi fora d’aquesta web i no sigui gestionada directament pel nostre webmaster. La funció dels enllaços que apareixen en aquesta web és exclusivament la d’informar a l’usuari sobre l’existència d’altres fonts susceptibles d’ampliar els continguts que ofereix aquest lloc web. CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. no garanteix ni es responsabilitza del funcionament o accessibilitat dels llocs enllaçats; ni suggereix, convida o recomana la visita a aquests, de manera que tampoc serà responsable del resultat obtingut. CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. no es responsabilitza de l’establiment d’enllaços per part de tercers.

Procediment en cas de realització d’activitats de caràcter il·lícit

En el cas que vostè o un tercer consideri que existeixen fets o circumstàncies que revelin el caràcter il·lícit de la utilització de qualsevol contingut i / o de la realització de qualsevol activitat en les pàgines web incloses o accessibles a través del lloc web, haurà de posar-se en contacte amb CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L. identificant-se degudament, especificant les suposades infraccions i declarant expressament i sota la seva responsabilitat que la informació proporcionada en la notificació és exacta.

Per a tota qüestió litigiosa que incumbeixi a la pàgina web de CONCEPTUM SOCIETAT DE SERVEIS MÈDICS, S.L., serà d’aplicació la legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals més propers a la seu de (Espanya).

Publicacions

La informació administrativa facilitada a través del lloc web no substitueix la publicitat legal de les lleis, normatives, plans, disposicions generals i actes que hagin de ser publicats formalment als diaris oficials de les administracions públiques, que constitueixen l’únic instrument que dóna fe de la seva autenticitat i contingut. La informació disponible en aquest lloc web s’ha d’entendre com una guia sense propòsit de validesa legal.

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita