fbpx

Benvingudes
a la vida!

La reproducció assistida més humana.

*Ara també en línia

La teva Oportunitat De Ser Mare!

Mare Soltera

Ser mare no entén de parelles. Si aquest és el teu somni, a Conceptum Fertilitat t’acompanyem perquè es faci realitat amb un tractament de reproducció assistida.

No estàs sola, un bebè està en camí

Avui al nostre país qualsevol dona que vulgui ser mare sense tenir parella pot aconseguir-ho. La legislació empara a futures mamàs com tu, i al costat de les tècniques més avançades de reproducció assistida no tindràs cap dificultat a fer realitat o somni: viure al costat del teu fill.

"Tens el necessari
per aconseguir el teu somni"

Les Millors Opcions Per a la Dona

 La Inseminació Artificial amb semen de Donant (IAD) consisteix en la introducció d’una mostra de semen procedent d’un donant anònim i segur per a tu, obtinguda a través del banc de semen i prèviament tractada en el laboratori, a l’interior del tracte genital de la dona i en les hores pròximes a l’ovulació.

És un tractament simple i eficaç, ja que els espermatozoides que s’inseminen són d’una qualitat òptima, per la qual cosa les probabilitats d’èxit són més elevades que amb la IAC, inseminació artificial conjugal.

Aquesta tècnica permet complir el desig de ser mare a totes aquelles dones sense parella que vulguin ser-ho.

La FIV amb semen de donant és un tractament de reproducció assistida igual al procés de Fecundació In vitro convencional, però utilitzant el semen procedent d’un donant anònim. Al donant, per Llei, se li exigeix garantir uns paràmetres seminals excel·lents i superar controls analítics, físics i psicològics per a evitar qualsevol mena de risc. A més, es triarà aquell donant de semen les característiques fenotípiques del qual i immunològiques s’assemblin més als teus.

El procediment és idèntic al descrit per a la FIV convencional, excepte que la inseminació dels teus òvuls es durà a terme amb els millors espermatozoides seleccionats del donant. El semen de donant, que procedeix del banc de semen, i les seves característiques de qualitat òptimes asseguren unes elevades taxes d’èxit gestacional.

La FIV amb òvuls de donant i semen de donant (o doble donació) és un tractament de reproducció assistida en el qual a una dona receptora se li transfereixen embrions generats a partir dels òvuls i els espermatozoides de donants anònims. En tractar-se de gàmetes procedents de donants, seleccionats sobre la base dels diferents criteris, permet aconseguir un major percentatge d’èxit per transferència embrionària.

En aquest cas, es realitza una selecció dels donants de semen i òvuls idonis per a tu i, posteriorment, es realitza una preparació hormonal de l’úter receptor, prèvia a la transferència del millor embrió.

Aquesta tècnica permet complir el desig de ser mare a totes aquelles dones sense parella que vulguin ser-ho.

 Existeix la possibilitat de realitzar tècniques addicionals com la biòpsia embrionària, que és una tècnica de micromanipulació que consisteix a extreure una o diverses cèl·lules d’un embrió en divisió, en funció de l’estadi de desenvolupament embrionari, per a analitzar-les genèticament (diagnòstic genètic preimplantacional, PGT) i així poder seleccionar aquells embrions lliures d’una determinada alteració genètica abans de ser transferits a l’úter. El resultat possibilita la identificació d’anomalies en estadis previs a la implantació, evitant el desenvolupament d’anomalies genètiques i prevenint l’avortament espontani provocat per aquestes.

A més, amb la finalitat de garantir la compatibilitat genètica dels gàmetes procedents d’aquests donants, es podrà realitzar un test de compatibilitat genètica de portadors de malalties recessives per a evitar el naixement d’un bebè amb alguna malaltia o trastorn hereditari.

5/5

Opinions

Testimonis

El que diuen altres dones com tu

No ets l’única. Mamàs solteres com tu hi ha moltes.
Descobreix els seus testimonis, sobre com van viure un somni fet realitat.
Potser el pròxim testimoni és el teu!
A Conceptum Fertilitat t’ajudem a aconseguir-ho.

F. M. (46 anys, Administrativa)

El proceso fue muy bien. Recomiendo Conceptum Fertilidad, de hecho ya lo he recomendado. Si una futura madre lo tiene claro, que se decida y lo haga porque la mejor experiencia es tener a tu bebé. Que no lo piense más y vaya adelante. Al estar sola y no saber la aceptación de los más próximos, recurrí a mi ginecóloga. Tenía dudas, temía que fuese demasiado tarde por la edad y no funcionase, ya que tardé demasiado tiempo en decidirme. Al final, si no lo hacía ya no estaría a tiempo y perdería la oportunidad de ser madre. Conceptum Fertilidad es un centro muy de tu a tu, con un trato que te sientes como en casa.

Montserrat Ortiz (39 anys, Guia de museu).

Conceptum Fertilidad me ha ayudado a cumplir mi sueño de ser madre, algo que para mi era un objetivo de vida independientemente de la situación personal. Me ayudaron a resolver todas mis dudas, mis ansiedades… que no son pocas cuando decides someterte a un tratamiento de fertilidad.

El tratamiento fue fantástico, tanto con mi ginecóloga como con todos aquellos que me atendieron. Lo mejor fue saber que la disponibilidad del centro es tan amplia, con una atención sea fin de semana, festivo, o en las circunstancias que te encuentres.

Recomiendo su trato personal y la confianza que te dan desde un principio. Y si alguna futura mamá está dudando, que de el paso. Que no renuncie a su sueño por el qué dirán, o por no tener lo que la sociedad te dice que son “circunstancias normales”. Recomiendo que acuda a una primera visita de orientación.

La atención personal el trato cercano y humano que te dan es importantísimo cuando estás en un proceso de fertilidad. Las explicaciones que te dan desde un principio son bastante claras, dado que no son procesos rápidos ni fáciles aunque una piense lo contrario en un primer momento. Todo lo que va surgiendo te lo van aclarando rápidamente.

Marta Otero (Funcionària, 41 anys)

He vivido una aventura vital y quiero compartirla.
Todas nos merecemos cumplir nuestros sueños ¿no?
¡Un bebé!
Fue un proceso ordenado, en todo momento acompañado y con la mejor información. No estaba sola, me sentí arropada por los mejores profesionales y esto lo es todo.
En mi caso fue Fecundación In Vitro con óvulos propios y semen de donante.
La medicina está para ayudarnos, y los médicos de Conceptum Fertilidad para hacerlo más fácil. Gracias.

Isabel Guerrero (Dependenta, 34 anys)

Me daba pánico ser madre soltera, y a la vez me moría de ganas. Era mi sueño de vida, y no tenía pareja.
No importa. Ahora veo que no es necesario.
Mi vida es mi nuevo bebé, que llegó a este mundo con la ayuda de Clínica Conceptum.
Me puse en manos de los mejores especialistas médicos, que además me acompañaron como una gran familia.

FAQ

Preguntes Freqüents De la Futura Mamà

En aquests casos el més important és: saber si tens els cicles menstruals regulars i per tant, si ovules correctament i si les trompes de Fal·lopi (conductes que posen en contacte els òvuls amb els espermatozoides) estan en bon estat. Això vol dir, que no has d’haver tingut cap infecció o inflamació que hagi pogut danyar-les. Les trompes s’estudien mitjançant una radiografia amb contrast que evidencia si estan obstruïdes en algun punt. Quan una dona no ha tingut mai relacionis heterosexuals, podríem fins i tot desestimar realitzar aquesta prova.

Si les trompes estan íntegres, la tècnica d’elecció seria la Inseminació artificial amb semen de donant. Si les trompes no funcionen bé o existeixen altres factors que desaconsellin la inseminació (edat, baixa reserva ovàrica) la tècnica d’elecció seria una Fecundació in vitro amb semen de donant.

 

No totes les dones a la mateixa edat són igual de fèrtils. El que podem estudiar és el que anomenem la reserva ovàrica, ho definiria la capacitat dels ovaris per a produir òvuls. Aquesta reserva es pot avaluar pel valor d’una hormona anomenada antimulleriana (AMH) i pel recompte de fol·licles que podem observar en els ovaris per ecografia (petits «quistos» presents en els ovaris inferiors a 10 mm que contenen els òvuls).

Per llei, al nostre país la donació tant d’òvuls com d’espermatozoides és absolutament anònima. La receptora del semen no pot saber mai qui és el donant, però sí que pot saber quines característiques físiques té (tipus de cabell, color d’ulls, de pell, complexió, grup sanguini…).

Per a la selecció dels donants de semen se segueixen protocols molt estrictes. Es realitza una història clínica de malalties hereditàries en la família, una exploració física i andrològica, un estudi psicològic, es realitza una analítica general i de malalties de transmissió sexual tant en sang com el test de Clamidia en semen. També es fa un estudi cromosòmic i de les malalties genètiques més freqüents així com si es pot fer un estudi exhaustiu de ser portadors de moltes malalties genètiques.

*Ara també en línia

CONTACTE

El teu somni està més a prop

Demana la teva cita

977 321 511

601 904 949

conceptum@conceptum.es

Visita'ns

Conceptum Reus · Passeig Sunyer, 49 · 43202 Reus

Conceptum Tarragona · Rambla Nova, 78 · 43003 Tarragona

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita