fbpx

Saps què és l’squirting? El que ningú t’ha explicat.

Segurament has sentit parlar de l’squirto de l’squirting. Bé sigui perquè segueixes alguns fòrums de sexualitat en xarxes o, simplement, t’agrada fullejar les revistes femenines. A aquest terme generalment se’l confon amb l’ejaculació femenina, encara que no tingui res a veure. I tu, saps quines són les diferències o com experimentar-lo? T’ho expliquem.

 

Sigui quin sigui el mitjà pel qual has descobert el famós terme, segur que t’agradaria arribar a tenir un squirtingo aconseguir que la persona amb la qual tens relacions sexuals arribi a experimentar aquesta sensació. I és que, encara que totes les persones amb vagina estan potencialment preparats per aconseguir-ho, no sempre resulta tan fàcil. Doncs bé, avui aquí et anem a explicar en què consisteix i et donarem uns quants consells per aconseguir l’squirting.

 

Squirting i ejaculació femenina

L’squirtingfa referència a l’ejecció d’un líquid transparent i inodor que algunes dones poden expulsar durant l’excitació sexual, just en el moment de l’orgasme o bé una mica abans. Es considera una cosa positiva, ja que s’associa al plaer, però hi ha moltes dones que no ho han experimentat mai. D’altra banda, sovint se sol confondre l’squirtingamb l’ejaculació femenina (o, més ben dit, vaginal), però NO són ​​el mateixpel fet que els òrgans i els mecanismes que els produeixen són diferents.

Tota aquesta confusió i, en general, la manca d’informació que tenim sobre aquest tema es deu al fet que s’ha investigat poc sobre els fluids corporals que segreguen les dones durant l’activitat sexual i tampoc és una cosa que es sola comentaris. No obstant això, conèixer quins mecanismes els desencadenen pot ajudar-nos a conèixer millor el nostre propi cos i a gaudir més de la nostra sexualitat.

En general, l’ejaculació vaginalés la més comuna. En el moment de l’orgasme, les dones que alliberen una mena de líquid blanquinós que pot arribar a confondre amb la lubricació procedent de l’excitació sexual. Aquest fluid blanquinós també pot ser expulsat amb l’orina, a través de la uretra, després de la trobada sexual. Les responsables de l’ejaculació són les glàndules Skene, aquestes glàndules es localitzen a banda i banda de la uretra i per això també s’anomenen glàndules uretrals o para-uretrals, i la quantitat de líquid que es segregui durant l’orgasme dependrà de la mida de les mateixes.

Mentre que, l’squirtingconsisteix en l’expulsió per la uretra d’un raig de líquid transparent, que surt de la bufeta i està compost bàsicament per una barreja entre urea i altres components semblants als de l’orina, però a diferència d’aquesta, no fa olor i és transparent, com l’aigua. És una resposta natural que genera el nostre cos a l’estimulació del clítoris o de l’àrea clítoris-vagina-uretra de forma conjunta.

 

Com s’aconsegueix? 

Doncs bé, el squirting, a l’igual que l’ejaculació femenina, pot produir-se abans o durant l’orgasme. És un acte que es desencadena de forma involuntària com a resposta a l’excitació sexual, però, a diferència de l’ejaculació femenina, és un mecanisme que només experimenten entre un 15 i un 55% de les dones. Per això, si mai ho has experimentat, no et preocupis perquè això no vol dir que tinguis una disfunció sexual, ni que els teus orgasmes siguin menys plaents. De totes maneres, aquí et deixem uns consellsperquè aconseguir l’squirtingsigui més efectiu:

  • Relaxa’t: primer de tot has d’estar convençut o convençuda que ho vols fer així que, relaxa la teva ment i deixa’t portar. Procura gaudir amb cada estimulació.
  • Gaudeix de tota l’experiència: i és que, de vegades, estar massa enfocats i enfocades a aconseguir l’squirtens pot privar de passar-ho bé i allunyar la nostra meta cada vegada més.
  • Lubrica’t: això augmenta la sensibilitat de la zona G i el fa més fàcil.
  • Estimula: no importa com ho fas, sinó que quan estimules la teva zona G has d’anar provant, canviant el ritme i la forma d’estimular.
  • No t’oblidis de el clítoris!L’squirtingrequereix un treball en equip entre la zona G i el clítoris, així que, mentre estimules un, no t’oblidis de l’altre.
  • No t’alarmis si sents ganes d’orinar: si busques aconseguir l’squirtingés una sensació que segur sentiràs. Això et servirà com a pista per saber què vas per bon camí.
  • Prova diferents postures: algunes permeten una major estimulació de la zona G i, per tant, una major facilitat per aconseguir l’squirt.

 

Esperem que totes aquestes recomanacions et siguin útils per saber per on començar així que … mans a l’obra i a explorar! Si tens més preguntes no dubtis en contactar-nos. 

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita