fbpx

Quina setmana de l’embaràs és la pitjor? Consells per superar-la

Benvingut/da al nostre bloc de fertilitat! En aquesta ocasió, parlarem sobre un dels temes que més preocupa les futures mamàs: la pitjor setmana de l’embaràs. Sabies que hi ha una setmana en què la majoria de les dones experimenta un gran malestar?

En aquest article, et contarem tot el que necessites saber al respecte i com fer que aquesta etapa sigui més

Quina és la pitjor setmana de l’embaràs?

Tot i que cada dona és diferent, la majoria de les futures mamàs experimenten un gran malestar durant la novena setmana d’embaràs. Durant aquest període, l’embrió s’està desenvolupant ràpidament i això pot provocar una sèrie de símptomes desagradables.

Per què és la pitjor setmana de l’embaràs?

La novena setmana d’embaràs és coneguda com la pitjor setmana a causa dels següents símptomes:

  • Nàusees i vòmits: La majoria de les dones experimenta nàusees i vòmits durant aquesta setmana. Aquests símptomes són causats pels canvis hormonals i poden ser molt debilitants.
  • Fatiga extrema: Moltes dones experimenten una gran fatiga durant la novena setmana d’embaràs. Això es deu al fet que el cos està treballant dur per crear un ambient adequat per al creixement del fetus.
  • Sensibilitat en els sis: Durant la novena setmana, els sis es poden tornar dolorosos i sensibles. Això es deu als canvis hormonals i és un senyal que el cos s’està preparant per a la lactància.
  • Canvis d’humor: A causa dels canvis hormonals, moltes dones experimenten canvis d’humor durant aquesta setmana. Poden sentir-se tristos, ansietats o irritables.

Com fer que la pitjor setmana de l’embaràs sigui més poruga?

Tot i que la novena setmana d’embaràs pot ser difícil, hi ha algunes coses que pots fer per fer-la més

  • Descansa prou: Assegura’t de dormir prou i de prendre descansos regulars durant el dia.
  • Mantenint hidratada: Beu prou aigua per evitar la deshidratació, cosa que pot empitjorar els símptomes.
  • Menja aliments saludables: Menja aliments rics en nutrients i evita els aliments processats o picants que poden empitjorar les nàusees.
  • L’exercici moderat pot ajudar a reduir l’estrès i millorar l’estat d’ànim.
  • Busca suport: Parla amb la teva parella, amics o familiars sobre com et sents. L’atenció i el suport emocional poden ajudar a sobreviure els símptomes.

A la nostra clínica de fertilitat, oferim una àmplia gamma de serveis per ajudar les dones embarassades a sobreviure els símptomes i a gaudir d’una gestació saludable. Si estàs tenint dificultats durant la pitjor setmana de l’embaràs, no dubtis a posar-se en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres serveis i tractaments.

Esperem que aquest article t’hagi estat útil i et desitgem un embaràs saludable i feliç!

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita