fbpx

Millors consells i disfresses de Halloween: per a tu i els més petits

La nit més terrorífica de l’any s’acosta. El 31 d’octubre se celebra Halloween i sabem que és un autèntic maldecap escollir disfressa, i més si estàs embarassada. Per això, des de Conceptum Fertilitat, us portem les idees més originals perquè tant tu com els més petits us lluïu.

Halloween és una festa tradicional que es fa des de fa molts anys a Espanya, tot i que segons la llegenda el seu origen és cèltic, perquè es tracta d’una commemoració en què els druides de l’antiga Bretanya demanaven per les ànimes dels difunts.

Per tant, aquesta festa pintoresca fa arrelada al nostre país uns quants segles abans que als Estats Units, perquè els druides amb l’objectiu d’enganyar els difunts es disfressaven d’esperits i els dedicaven ofrenes per mantenir-los contents. Una tradició que es va arrelar i va tenir gran repercussió a Centre-Europa, les illes britàniques, i el nord d’Espanya, a tots aquells pobles celtibers.

Amb el pas del temps aquesta festivitat ha esdevingut una nit especial per als més petits de la casa, que són els que més la gaudeixen. De fet, setmanes prèvies ja fan receptes i manualitats a l’escola i la nit de Halloween, és clar, es disfressen per anar demanant per les cases caramels i dolços.

A continuació, us donem una sèrie d’idees i consells sobre com disfressar-vos en aquestes dates tan assenyalades, tant per a tu com per als més petits de la casa.

Idees originals i senzilles per a la mare

Sens dubte, una de les millors apostes que amb els anys no passa de moda és vestir-se de bruixa, perquè és un vestit negre laci, flexible que afavoreix molt la figura i no requereix grans complements més enllà d’una gorra, un maquillatge senzill i un calçat còmode. Ideal per acompanyar els nens a la ruta habitual per fer “truc o tracte” o per passar una vetllada fantàstica envoltat dels amics.

L’origen d’aquesta figura mitològica es remunta al principi de la humanitat quan es deia que hi havia ens que practicaven la bruixeria. Al bruixot se li associa amb el vident o clarivident, altres ho associen amb un xaman. Però les bruixes, des del gènere femení, són personatges de la imaginació contemporània gràcies als contes, novel·les, pel·lícules, com també al dia de Halloween.

Una altra disfressa que és igualment original és la de la Caputxeta Vermella, únicament es necessita una capa vermella, un vestit ample i un calçat còmode sense taló per aguantar de peu.

D’esquelet és un altre vestit igualment de vàlid, per les opcions que ofereix al fetus, que també pot aparèixer retratat.

Idees originals i senzilles per als més petits

Les disfresses més recurrents per confeccionar a casa són les que no requereixen de gaires accessoris ni una vestidura específica, com ara la mítica disfressa de zombie, calavera o esquelet. Tots ells només necessiten una màscara de maquillatge. Però, quins són els preferits pels nens?

Sens dubte, un que més agrada és el de vampir o vampiresa, per la qual cosa necessites uns pantalons negres, una camisa blanca, una capa, pólvores de talc o maquillatge blanc, una dentadura de plàstic i una mica de sang falsa. Els encanta i és una disfressa que els permet jugar amb tota la comoditat!

Un altre èxit assegurat és el de zombie o personatges de ficció que, sense ser terrorífics, amb carnestoltes és l’única ocasió que tenen per disfressar-se dels seus ídols, per tant, els encanta. I en aquest sentit, són molt variats els superherois, mesquins o personatges pintorescos que criden la seva atenció. Des de Batman, Superman, Darth Vader, Star Wars, Lobezno, X-Men fins al Jòquer o la famosa Hurley Quinn.

Consells per protegir la vostra salut quan els disfresses

També és important afegir que no tot s’hi val. Per això, segueix aquestes recomanacions perquè la nit segueixi sent una festa sense incidents:

  • Evitar pintar els nens que no siguin més grans de 3 anys.
  • Eludir la zona dels ulls i la boca i aplicar una crema hidratant abans de fer servir qualsevol pintura.
  • En cas de fer servir pintures, utilitzar sempre les menys perjudicials per a la pell, que continguin menys químics.
  • Mirar els ingredients de què estan compostos les pintures, per si n’hi hagués algun al que té al·lèrgia el nen/a.

Estàs llest/da? Gaudeix aquesta nit de terror amb els teus i sempre amb seguretat!

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita