fbpx

Els 8 millors consells per a potenciar l’orgasme

S’acosta Sant Valentí, i quina millor forma de celebrar-ho que coneixent els 8 millors consells per potenciar el teu orgasme o el de la teva parella. Perquè sí, els orgasmes encara poden ser més increïbles si segueixes aquests “tips”!

Un dels factors a tenir en compte és que els orgasmes poden tenir diferents intensitats. I això depèn de diversos factors que es poden entrenar, ¡així que comencem!

  1. Fantasieja eròticament

Sabies que fantasiejar i tenir una extensa imaginació eròtica de les probabilitats de tenir orgasmes més plaents (i fins a múltiples!)?

Les fantasies són una esfera més de la nostra sexualitat i les podem fer servir al nostre favor, ja que ens ajuden a excitar-nos, a provocar la resposta sexual i, per tant, a aconseguir plaer i benestar sexual.

  1. Tonifica el sòl pelvià

El sòl pelvià és el conjunt de músculs que es troben al baix abdomen i que mantenen al seu lloc tots els òrgans de la pelvis: vagina, uretra, bufeta, úter i recte.

Entrenar aquesta musculatura pèlvica a través d’exercicis i eines com les boles xineses, ajudarà a tenir orgasmes més potents i a duradors, així com millorar la lubricació.

Abans de començar qualsevol entrenament, consulta a fisioterapeutes del sòl pelvià perquè puguin aconsellar-te millor que ningú quins exercicis són més adequats per a tu.

  1. Connecta amb el present

Practicar el sexe conscient ens ajuda a connectar amb el nostre plaer, sensacions i gaudi, assolint més fàcilment i intensament l’orgasme.

Encara que pugui semblar obvi, actualment pot resultar complicat estar completament presents, ja que avui dia vivim en una societat sobre estimulada. Aprendre a focalitzar la nostra ment en el moment present i gaudir del que s’està fent en cada instant és essencial per a qualsevol aspecte de la vida.

  1. Juga amb tots els sentits

Normalment ens centrem en els genitals i oblidem que tots els nostres sentits participen en el plaer. Per tal d’acostar-nos més a l’orgasme podem: potenciar els nostres sentits, per exemple, a través de sabors i olors; o bé privar-ne algun, mitjançant l’ús de cordes o tapar els ulls.

  1. Varia estimulacions

No et quedis amb el mateix! El fet de variar pel que fa a les sensacions, les zones del cos i les postures augmenta el plaer, millora les probabilitats de tenir un orgasme i de potenciar el desig eròtic.

L’expectativa i el no saber què vindrà després ens motiva i manté la nostra atenció en el que estem fent.

  1. Comunicació eròtica

Està demostrat que comunicar eròticament potencia i millora el plaer sexual, augmentant la intensitat dels orgasmes, fins i tot a través del llenguatge més atrevit.

I és que la comunicació és una de les formes més potents d’expressar l’erotisme. Perquè sigui eficaç, cal sentir-se còmodes/des i buscar la forma que millor s’adapti a tu.

  1. Inclou joguines eròtiques

Un dels grans tabús en parella són les joguines eròtiques. De vegades, costa d’assimilar que és un suplement més de la relació. Les seves estimulacions i l’efecte sorpresa que proporcionen es tradueixen en sensacions extraordinàries per al cervell, que, per suposat també potencien la intensitat dels orgasmes.

  1. Opta per lubricants

Està científicament demostrat que els lubricants potencien l’orgasme, augmentant l’excitació i el plaer.

L’ús del lubricant sempre és una bona decisió a l’hora de mantenir relacions: es tracta d’un recurs que us ajudarà a portar a un altre nivell les vostres experiències sexuals i a evitar friccions que puguin resultar doloroses.

Segueix aquests 8 consells si vols gaudir d’uns orgasmes molt més intensos. Coneixes algun consell més que no hàgim esmentat? Pots compartir-ho a les nostres xarxes socials.

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita