fbpx

10 consells sobre com vestir al teu nadó a la primavera

Quan tenim fills hem d’estar preparats per a tot allò que vingui i adaptar-nos als seus estils de vida de la millor manera possible. Els canvis d’estacions comporten canvis en l’alimentació, el tipus de roba, el calçat i totes les cures. En aquest article trobaràs alguns consells per vestir el teu nadó a la primavera.

En primer lloc, cal tenir en compte que la temperatura corporal dels nadons és un factor important que hem de vigilar a qualsevol època de l’any, atès que quan són molt petits el seu cos no regula bé la temperatura. Tot el pare o tota la mare ha d’anticipar-se a qualsevol canvi, especialment en una estació intermèdia com la primavera o la tardor, on podem gaudir d’un dia càlid i la temperatura pot baixar dràsticament en qüestió de minuts. Tot i que això variarà depenent de la teva ciutat del món, les cures i regulacions són les mateixes.

Et deixem les 10 recomanacions per vestir el teu nadó a la primavera:

  1. Les capes segueixen sent la teva millor opció. En aquest cas es tracta més de portar roba fresca a sota i un suèter més gruixut a la teva motxilla per si ets fora i comença a fer fred de camí a casa.
  2. El cotó i la llana són adequats per a aquesta temporada. el cotó resulta ser prou fresc per als dies calorosos i davant de qualsevol eventualitat, n’hi haurà prou amb una capa addicional d’aquest material per calmar el fred que no resulta ser tan fort com en ple hivern.
  3. A principis de primavera, depenent del clima de la teva ciutat, el millor és seguir usant pantalons de màniga llarga, encara més frescos que els d’hivern.
  4. Per contra, quan el sol és més intens i calorós, no hi ha problema perquè el nadó porti bermudes o màniga curta, i això sí, porta sempre gorra i crema solar de nadó per a la seva protecció.
  5. Els barrets i barrets són ideals per a aquesta època. Evita les viseres que només protegeixen la cara. És millor que cobreixi tot el caparró, recorda que la seva pell és molt sensible i els raigs del sol poden ser inclements en aquesta època de l’any.
  6. Porta sempre amb tu un abric almenys durant els primers mesos de la primavera per si fa fred, encara que sigui una mica, tingues en compte que la temperatura corporal del teu nadó és diferent de la teva i pot ser més sensible al fred o al calor. Pots portar-lo al maleter del cotxe. No et molestarà i el teu bebè estarà sempre protegit.
  7. Les nits de primavera continuen sent fredes, especialment per als nadons. Els bodies que cobreixen i recullen bé tot el cos són ideals per a aquests mesos. Actuen com a barrera entre la temperatura ambient i la pell sensible del nadó.
  8. Preveu la temperatura que se suposa que hi haurà durant el dia, però també el lloc i l’hora a què sortiràs, si el lloc és a l’aire lliure necessitaràs sabates tancades i depenent de l’hora hauràs de portar més o menys roba. Les capes fines el faran sentir més lleuger, prescindeix de les teles gruixudes de l’hivern.
  9. A banda de la roba adequada, en aquesta època de l’any has de prestar atenció als raigs del sol, que mai no són 100% afavoridors. Mai oblidis protegir la pell del teu bebè amb productes adequats a la seva edat. Tampoc exposis la seva pell a tant sol pel que les mànigues curtes reserva-les per a dies específics i estades molt curtes.
  10. Aquesta és l’època on la teva motxilla haurà d’estar plena, entre jaquetes, bolquers, mamadores i, per descomptat, mai oblidis una bona manteta que et pot treure de problemes davant de qualsevol canvi brusc del clima.

Així que ja sabeu, encara que va arribant la calor i les peces més fines i plenes de color, és important anar amb compte amb els canvis de temperatura típics de la primavera i vestir el petit adequadament. Ja tens algun look pensat?

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita