fbpx

Els 10 regals imprescindibles per a un nounat

L’arribada d’un nadó sempre és un gran esdeveniment, tant per als pares i els avis com per a la resta dels familiars i els amics. I quina millor manera de donar la benvinguda a un nounat que amb un regal que sigui bonic, original i, sobretot, útil. Per això, hem preparat una selecció d’articles imprescindibles per regalar a un nadó amb qui encertaràs 100%.

  1. Contenidor de bolquers

La pel·lícula de plàstic antibacteriana del contenidor destrueix el 99% dels gèrmens per contacte i ofereix una protecció anti-olors insuperable. Bloqueja l’olor en segellar i embolicar de forma individual cada bolquer. Té una àmplia capacitat, de manera que t’estalviaràs un munt de viatges a les escombraries.

  1. Hamaca Bliss

Una hamaca ergonòmica que proporciona el suport correcte per a nadons nounats. Els ofereix un balanceig natural, sense piles ni cables. A més, és lleugera i portàtil, senzilla d’usar a la llar.

  1. Trona de fusta evolutiva

Aquesta còmoda trona de fusta s’ajusta completament per adaptar-se al nadó. Inclou un arnès de tres punts, barra de seguretat, safata, seient i reposapeus, que es poden treure o canviar fàcilment d’una posició a una altra a mesura que els nens creixin.

  1. Tirallet

Els ritmes de vida, la compatibilitat de la vida laboral amb la maternitat i els beneficis que el seu ús reporta a la salut i el benestar de la mare han convertit el tirallets en un dels articles més demanats. Aquest és molt compacte i lleuger, per la qual cosa es pot portar a la bossa amb total comoditat. Compte amb un embut que s’ajusta al pit i simula la succió natural del nadó.

  1. Escalfa-biberons digital

Escalfa i descongela llet i menjar en pocs minuts i de manera gradual per mantenir totes les propietats. A més, podeu programar l’escalfament amb antelació o a intervals.

  1. Xumet de silicona

Un xumet completament tou, sense escut i extra suau al tacte, dissenyat per no molestar el nen ni tan sols quan dorm. Reuneix totes les característiques necessàries per facilitar el desenvolupament correcte de la boca del nadó.

  1. Motxilla porta-nadons

Una altra gran idea per regalar a un nounat és aquesta motxilla porta-nadons amb què anirà segur i còmode a tot arreu. Satisfeu les vostres necessitats de contacte, alhora que permet fer altres activitats. Ofereix diverses maneres diferents de transportar-lo i el disseny ergonòmic alleuja la pressió sobre l’esquena i les espatlles. Aprofita tot el benefici que aporta la criança als braços.

  1. Canviador portàtil

Un dels grans imprescindibles per als nadons és aquest canviador portàtil que permet canviar el bolquer amb comoditat a qualsevol lloc, ja que tindràs a mà tot el necessari. Gràcies a la seva gran mida el cos quedarà cobert en tot moment i evitaràs que entri en contacte amb altres superfícies. Amb ell podràs portar els bolquers, les cremes i les tovalloletes.

  1. Vigila-nadons

Amb un monitor d’enregistrament intel·ligent per a nadons, podràs tenir una vista total del nadó des de qualsevol lloc. Rebràs notificacions instantànies cada cop que detecti so o moviment a la seva habitació, de manera que sempre sabràs quan et necessita. Podràs utilitzar àudio de fons per escoltar-lo mentre utilitzes el teu telèfon per a altres tasques i parlar amb ell usant la funció de xerrada bidireccional. Transmet dades segures i encriptades només a les que triïs.

  1. Bossa maternal

Amb un disseny simple, però molt versàtil, aquesta bossa de grans dimensions permetrà als pares i mares portar tot el necessari per al nadó a qualsevol lloc.

Tens més idees o creus que ens hem deixat algun article molt important? Comparteix-ho a través dels comentaris a les nostres xarxes socials.

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita