fbpx

Les 10 millors idees per anunciar el teu embaràs

Anunciar el teu embaràs a les xarxes socials és una gran fita per a qualsevol mare primerenca. Si estàs buscant idees boniques, úniques i sorprenents per anunciar el teu embaràs a les xarxes socials, tinc molt bones notícies perquè aquí et comparteixo les 10 millors idees per anunciar el teu embaràs. T’encantaran!

Durant les primeres setmanes, generalment, només els amics i familiars més propers saben que en uns mesos la teva vida canviarà del tot. Tot i això, passades les primeres setmanes d’incertesa, és molt normal començar a pensar en la millor manera per cridar als quatre vents que esteu esperant un nadó.

I quina millor manera de fer-ho que a les xarxes socials, perquè tots els teus amics i coneguts estiguin al corrent de les bones notícies? Per això, en aquest article t’ensenyem com pots anunciar el teu embaràs de manera original. Comencem!

  1. Publica una foto de la teva ecografia

El nostre consell és que li facis una mica d’imaginació i no publiquis únicament la foto de l’ecografia. Podeu esperar i acompanyar-la d’una foto de la vostra panxa.

Si decideixes anunciar-ho abans i no tens panxa per mostrar, pots acompanyar-lo d’un calendari i marcar la data prevista de part, incloure-hi el test d’embaràs positiu, posar amb el pare o escriure alguna frase divertida. Com més personal, més original serà. Hi ha moltes opcions!

  1. Anuncia’l amb globus

Si hi ha res que sigui sinònim de celebració són els globus i res no és més bonic de celebrar que l’arribada d’un nou membre a la família. Si teniu l’ocasió d’escapar-vos a algun lloc bonic que tingueu a prop, com la platja, una muntanya o un bosc, us donarà un toc encara més especial.

També hi ha mares i pares que opten per fer-ho en un racó bonic de casa seva i aprofiten per combinar-ho amb una ecografia o amb un cartell amb la data prevista de part.

  1. Posa’t una samarreta d’embarassada

Hi ha samarretes molt divertides amb les que podeu anunciar l’embaràs a les xarxes socials tant per a la mare com per al pare. De fet, també en podeu trobar algunes per a tota la família, en cas que tingueu més fills (o animals de companyia!). Les opcions són gairebé infinites!

  1. Crea un cartell de pel·lícula

Si la creativitat és el vostre, dissenyar el cartell d’una pel·lícula pot ser la vostra millor opció. És tan fàcil com escriure «Pòster de pel·lícula» a Canva i trobaràs centenars de plantilles per editar fàcilment el teu.

  1. Anuncia’l amb els germans

Si no sou pares primerencs, demanar ajuda als vostres fills pot ser una molt bona manera d’involucrar-los en aquest canvi tan important per a les vostres vides. Ja sigui amb globus, pintures o una simple samarreta on anunciï que es converteix en germà o germana gran. Segur que entendreu els vostres seguidors!

  1. Puja un vídeo de quan vas descobrir que estaves embarassada

Si hi ha alguna cosa que triomfa darrerament a les xarxes socials és mostrar el nostre costat més humà, més real i més natural. Per això, si el que vols és compartir amb la teva comunitat aquest moment tan especial per a tu, pots fer-ho compartint el vídeo del moment en què tu i la teva parella us vau assabentar que seríeu pares. No vas gravar aquell moment? No et preocupis! Si no tens un dels dos, també pots gravar la teva parella, els avis o els oncles. Opcions sempre hi ha!

  1. Escriu-ho en una pissarra de lletres

Un gran clàssic adorable dels anuncis d embaràs són les pissarres de lletres. També pots fer-la servir per anar retratant com va creixent la teva panxa i afegir algun comentari enginyós.

  1. Fes servir la teva mascota

Poques coses agraden més a les xarxes socials que els animals de companyia juntament amb notícies positives. L’èxit està assegurat.

  1. Alcohol no, gràcies!

Una de les primeres coses que deixem de fer en el moment que ens assabentem que estem embarassades és beure alcohol. D’aquesta manera, ja es donarà peu al moment de l’anunci.

I a tu se t’acudeixen altres idees per anunciar el teu embaràs? Fes-nos-ho saber a través de xarxes socials i digues quina és la teva preferida!

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita