fbpx

L’Orgasme Femení: el que ningú t’ha explicat

L’orgasme femení és un tema encara tan desconegut que, amb cada nou estudi que es fa, es descobreixen nous punts capaços de dotar la dona/persona amb vagina d’un orgasme inigualable. Continua llegint i descobreix-ho tot sobre l’orgasme femení.

En primer lloc, a la pregunta: hi ha diferents tipus d’orgasme? La resposta és no. L’orgasme és un, el que canvia és la manera d’assolir-lo, el punt del nostre cos que estimulem per arribar al tan anhelat i buscat clímax. La majoria de la gent assegura que són dos: el clítoris i el punt G. No obstant això, cal tenir en compte molts més factors.

Factor psicològic

L’orgasme femení és un assumpte molt psicològic. La intimitat, l’excitació, l’atmosfera o el moment del cicle menstrual en què es troba (entre molts altres factors) condicionen enormement l’arribada a l’orgasme.

Clítoris

El clítoris és un òrgan genital extern amb al voltant de 8.000 terminacions nervioses, per la qual cosa la seva estimulació directa és molt més senzilla. S’afirma que al voltant del 70% de les dones necessiten estimulació directa al clítoris per arribar a l’orgasme. És un òrgan molt sensible, per això cal estimular-lo amb compte.

Punt G

Aquí hi ha controvèrsia. Mentre que molts estudis afirmen que l’orgasme a través de l’estimulació vaginal no existeix, altres estudis afirmen que allò que en realitat estimulem quan parlem de la vagina és una extensió del clítoris. El famós punt G. És a dir, que el clítoris s’estén per l’interior de la vagina i estem realment estimulant aquest punt quan arribem a l’orgasme. Sigui com sigui, el 64% reconeix haver tingut un orgasme durant el darrer coit. Sovint es pot combinar amb l’estimulació del clítoris.

Zona anal

El sexe anal per s és un tema tabú. Avui dia, és conegut que l’orgasme per estimulació anal en les dones existeix, però és molt més possible assolir-lo si s’acompanya d’estimulació del clítoris. A més, com hem dit anteriorment, l’orgasme femení no és només físic, sinó que, en gran mesura, també és una cosa psicològica. Tant és així que el 94% de les persones amb vagina que han practicat sexe anal diuen haver arribat al clímax.

Punts no genitals

No tots els orgasmes s’aconsegueixen mitjançant l’estimulació directa dels òrgans genitals. El 20% de les dones i les persones amb vagina asseguren ser capaços d’arribar a l’orgasme mitjançant l’estimulació d’un punt no genital. Quins són aquests punts no genitals?

Mugrons

És així, és possible assolir el clímax sexual amb l’estimulació dels pits, sense ni tan sols tocar l’àrea genital. I encara que només un petit percentatge de la població femenina diu haver aconseguit l’orgasme gràcies a l’estimulació dels pits, val la pena provar-ho ja que pots ser-ne una.

Altres zones inesperadament orgàsmiques

Cuixes, un punt de l’esquena, coll, orelles, o fins i tot un inesperat orgasme durant els moments d’higiene bucal. Com ho llegeixes.

Encara més, algunes persones asseguren que ni tan sols necessiten contacte físic per arribar al clímax del plaer. Sense anar més lluny, el 10% de les dones i les persones amb vagina poden arribar a l’orgasme mentre fan exercici.

Una altra causa d’orgasme més comú del que podem pensar és el somni. Així, mentre dormim podem tenir orgasmes. El 70% de les persones amb vagina asseguren haver arribat a l’orgasme dormint. Es creu que els somnis que tens al moment, i fins i tot la postura en què estàs dormint, afecten l’hora de tenir o no tenir orgasmes nocturns.

Els obtinguem com els obtinguem, només podem fer una cosa: gaudir-ho!

Per això, caldria felicitar-se al Dia de l’Orgasme Femení que se celebra els 8 d’agost com un símbol més de la necessitat d’un reconeixement dels drets sexuals de les dones. Dret a la pròpia sexualitat, a la no-coacció, dret al plaer.

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita