fbpx

Aliments de temporada que promouen la fertilitat a l’estiu

L’estiu és una temporada maragda per gaudir del sol, la platja i una àmplia varietat d’aliments frescos i deliciosos. Si estàs buscant augmentar les teves possibilitats de concebre, aprofitar els aliments de temporada pot ser una estratègia efectiva per promoure la fertilitat de manera natural.

En aquest article, explorarem alguns aliments disponibles durant l’estiu que poden ajudar-te en el teu viatge cap a la concepció. Descobreix com aquests aliments poden beneficiar la teva salut reproductiva i nodrir el teu cos de manera sana i deliciosa!

  • Síndria:

La síndria és una fruita refrescant i sucosa que abunda durant l’estiu. A més de ser una delícia en els dies calorosos, és una excel·lent font de licopè, un antioxidant que s’ha associat amb la millora de la qualitat de l’esperma en els homes. També és rica en vitamina C i altres nutrients essencials que promouen la salut reproductiva en general.

  • Espàrrecs:

Els espàrrecs són un vegetal versàtil i nutritiu que assoleix la seva màxima esplendor durant l’estiu. Estan carregats d’àcid fòlic, un nutrient vital per a les dones que intenten concebre, ja que ajuda a prevenir defectes en el tub neural del fetus. A més, els espàrrecs contenen vitamina E, que pot millorar la qualitat dels òvuls i promoure la fertilitat.

  • Alvocat:

L’alvocat, també conegut com “la fruita de la fertilitat”, és una addició perfecta a la teva dieta estiuenca. És una font de greixos saludables, com els àcids grassos omega-3, que poden ajudar a regular les hormones reproductives i millorar la qualitat dels òvuls. També és ric en vitamina E, vitamina C i àcid fòlic, nutrients essencials per a la fertilitat tant en homes com en dones.

  • Maduixes:

Les maduixes són una delícia d’estiu que no només satisfan el paladar, sinó que també brinden beneficis per a la fertilitat. Són riques en vitamina C i antioxidants, que ajuden a protegir els òvuls i els espermatozoides del dany oxidatiu. A més, les maduixes contenen àcid fòlic, que és crucial per al desenvolupament primerenc de l’ embrió.

  • Peix blau:

Durant l’estiu, moltes varietats de peix blau, com el salmó i la sardina, estan en el seu millor moment. Aquests peixos són rics en àcids grassos omega-3, que exerceixen un paper vital en la salut reproductiva i hormonal. Els omega-3 poden millorar la circulació sanguínia a l’ úter, promoure l’ ovulació regular i ajudar a mantenir un equilibri hormonal adequat.

Així doncs, aprofitar els aliments de temporada durant l’estiu no només és una forma deliciosa de nodrir el teu cos, sinó que també pot beneficiar la teva fertilitat. La síndria, els espàrrecs, l’alvocat, les maduixes i el peix blau són només alguns exemples d’aliments que contenen nutrients clau per promoure la salut reproductiva.

Recorda combinar una dieta equilibrada amb hàbits de vida saludables i consultar sempre amb un especialista en fertilitat per obtenir un enfocament personalitzat. Gaudeix dels sabors de l’estiu i millora les teves possibilitats de concebre de manera natural!

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita