fbpx

Avaluació de la qualitat d’embrions: més enllà de la morfologia

En els tractaments de reproducció assistida, l’avaluació de la qualitat dels embrions és un factor clau per a l’èxit de la fecundació in vitro (FIV). La morfologia és el mètode més utilitzat per avaluar la qualitat embrionària, però no és l’únic. En els darrers anys, s’ han desenvolupat noves tècniques que aporten informació més precisa sobre el potencial d’ implantació i desenvolupament dels embrions.

En el nostre continu compromís amb l’excel·lència, avui ens submergirem en un aspecte cabdal del procés de reproducció assistida: l’avaluació de la qualitat d’embrions, i com anem més enllà de la morfologia per oferir un enfocament més complet i personalitzat.

La Morfologia com a Punt de Partida:

La morfologia embrionària ha estat tradicionalment un dels principals indicadors utilitzats en l’ avaluació d’ embrions. Una morfologia adequada és essencial, ja que reflecteix l’ aparença física i estructural de l’ embrió. Tanmateix, a Conceptum Fertilitat, creiem a anar més enllà d’aquesta primera impressió per garantir una anàlisi exhaustiva de la qualitat embrionària.

La Importància de l’ Avaluació Integral:

El nostre equip d’experts en reproducció assistida reconeix que la qualitat d’un embrió no es pot determinar únicament per la seva morfologia externa. Per això, implementem tecnologies avançades i mètodes d’avaluació integral que ens permeten endinsar-nos en aspectes més profunds i reveladors.

  1. Anàlisi Genètica Preimplantacional (PGT):

A Conceptum Fertilitat, utilitzem el PGT per avaluar la composició genètica dels embrions. Aquesta tècnica ens permet identificar anomalies cromosòmiques, ajudant a prevenir avortaments espontanis i millorant les taxes d’ èxit en la implantació. La informació genètica obtinguda és invaluable per personalitzar encara més l’ enfocament de tractament.

  1. Avaluació del Desenvolupament Embrionari:

Observem no només la morfologia en un moment específic, sinó també com l’embrió es desenvolupa amb el temps. Aquest seguiment continu ens proporciona una visió més completa de la viabilitat i la salut de l’embrió, permetent-nos prendre decisions informades durant el procés de fertilització in vitro (FIV).

  1. Anàlisi Metabòlica:

Entenem que l’ èxit de la implantació no només depèn de la morfologia i la genètica, sinó també de l’ estat metabòlic de l’ embrió. La nostra clínica utilitza tècniques avançades per avaluar els processos metabòlics de l’embrió, assegurant que estigui en òptimes condicions per a una implantació exitosa.

  1. Monitoratge de l’Entorn Uterí:

Considerem que la qualitat embrionària no només es limita a l’embrió en si, sinó també a l’entorn en el qual es desenvolupa. Realitzem un monitoratge exhaustiu de l’úter per garantir que estigui preparat i sigui receptiu per rebre l’embrió, optimitzant així les possibilitats d’èxit.

A Conceptum Fertilitat, la nostra missió és superar les expectatives, i ho fem implementant tecnologies d’avantguarda i enfocaments integrals en l’avaluació de la qualitat d’embrions. Cada parella que busca la benedicció de la maternitat mereix un tractament personalitzat i centrat en les seves necessitats úniques.

Confia en nosaltres per dur a terme el teu somni de formar una família. A Conceptum Fertilitat, no només creem embrions, donem vida a esperances i somnis.

Si te ha gustado el artículo, puedes compartirlo

¡Bienvenida a la vida!

Tu oportunidad de ser madre.

Solicitud de 1ª Visita Informativa Gratuita