Digues adéu a les pèrdues d'orina en 2 sessions

Tractament làser, NO invasiu, NO quirúrgic i NO dolorós.

Molt eficaç per alleugerir els símptomes d’incontinència.

Altíssim percentatge d’èxit.

Tecnologia làser

La incontinència és un problema femení força comú en dones majors de 35/40 anys en endavant, aquesta es manifesta al riure, tossir, agafar pes, en qualsevol esforç. També amb la bufeta hiperactiva apareix la sensació urgent d’orinar i la pèrdua involuntària d’orina.

Tot això fa minvar molt considerablement la qualitat de vida i la confiança en les dones que ho pateixen.

La tecnologia làser GYNELASE TM t’ajuda a recuperar la confiança en la teva zona íntima i a millorar el benestar de la zona vaginal, després dels canvis provocats per un part o en la menopausa.

Com és el tractament?

S’introdueix a la vagina 1 capçal de tractament, a través del qual s’emet el làser que provoca un efecte tèrmic en el teixit.

Això estimula la remodelació i síntesi del col·lagen, que reforça la mucosa de la paret vaginal.

El làser soluciona les pèrdues d’orina lleus i la sequedat vaginal sense incisions, sense cirurgia, de manera còmoda, segura i en només dues sessions de 15 minuts.

tractament incontinència làser
Recupera la confiança en la teva zona íntima

Per què és tan eficaç?

Fixeu-vos en la paret de la vagina

El làser de CO2 fraccionat GyneLase™ produeix un efecte tèrmic controlat i de gran precisió en la mucosa vaginal, provocant una contracció i retensat del teixit, que torna al canal vaginal seva elasticitat natural.

L’energia làser dipositada al llarg de la paret vaginal, escalfa el teixit sense danyar-lo, estimulant la formació de nou col·lagen a la fàscia endopélvica.

El procediment és fàcil de realitzar, no té complicacions i la recuperació és molt ràpida, ja que no és necessària ni cirurgia, ni incisions.

El tractament làser és NO invasiu, NO quirúrgic i NO dolorós.