[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern” z_index=”” side_padding=”7″ padding_top=”96″ padding_bottom=”32″ css=”.vc_custom_1565191828075{padding-right: 7% !important;padding-left: 7% !important;}”][vc_column width=”3/4″][vc_custom_heading text=”Unitat de menopausa” font_container=”tag:h2|font_size:22px|text_align:center|color:%23ffffff” use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1565734609609{padding-top: 32px !important;padding-right: 16px !important;padding-bottom: 32px !important;padding-left: 16px !important;background-color: #99abc5 !important;}”][vc_empty_space][vc_column_text]Existeixen en l’actualitat diverses opcions per millorar la qualitat de vida de la dona menopàusica.

Les ideals passen per la prevenció, cosa que s’aconsegueix modificant hàbits dietètics, evitant sedentarisme i eliminant tòxics.

Paral·lelament cal tenir en compte el ventall terapèutic amb el qual s’explica, des de l’administració d’isoflavones fins a la teràpia hormonal substitutiva (THS).

En qualsevol cas, el tractament de la dona durant la menopausa ha de ser individualitzat.

Existeixen avui en dia dades concloents que mostren que la THS aporta qualitat de vida a aquelles dones amb una salut física i psíquica alterada a causa de la menopausa.

El paper que l’especialista en Ginecologia pot exercir té doble finalitat: d’una banda de prevenció amb la realització de plans de salut individuals per a cada dona, segons el seu estat hormonal i l’existència de patologia prèvia i actual i de l’altra, de tractament.

Des del punt de vista terapèutic, el ginecòleg té una tasca essencial en la millora de la qualitat de vida, basant la seva actuació en tractar adequadament la malaltia i evitant la seva progressió quan aquesta existeixi.[/vc_column_text][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/4″ el_id=”lateral”][vc_widget_sidebar sidebar_id=”Salut de la dona”][/vc_column][/vc_row]